Pretraži

ZARAĐUJE SAMO TRI HILJADE: Milica Dabović otvoreno o egzistencijalnom pitanju

Showbiz
0
Photo: Instagram/stefanovamama13

Kako uskoro počinje košarkaška sezona, Milica je otkrila da planira da napravi neke promene kada je u pitanju njen sin, tačnije da planira da ga povede sa sobom u Tiranu, a spomenula je i da joj je teško finansijski da se izbori jer su joj prihodi minimalni. 

-Nemam nikakvih izvora prihoda, mom detetu je dečiji dodatak 3.000 dinara, i to je sve što ja zarađujem ako nešto ne prodam od brenda koji ja izrađujem. Večito neka borba, neki haos – kaže Milica i dodaje:  • Dete neću ostaviti u Srbiji, nema ko da ga čuva. Nadam se da ću ga voditi svuda sa mnom u Tirani, da neće ulaziti na teren. Odrastao je, malo je i zreliji, možda ćemo moći da izdržimo zajedno. Ne budi mi se po pet, šest puta, nego se budi po dva. Nadam se da ćemo moći tako, mada je on kad ne ide u školicu hiperaktivan i ja sam po ceo dan sa njim i to mi najteže pada. Moram da budem s njim napolju ili u igraonici, jer u igraonici niko ne priča naš jezik i on hoće da se igra sa mnom. Zato nisam mogla sa njim da budem prošlog puta, vratila sam ga posle 20 dana. Izdržala sam taj period, onda sam umrla kad sam se povredila. Malo od umora, list me zaboli. Na nogama budem stalno, zato sam ga odvela kod mame i tate, oni su mi pomogli – kaže Milica i objašnjava da ne može da se požali na tretman koji ima u Albaniji:

  • U Tirani mene čuvaju i paze, imam platu, ne trošim svoj novac. Uvažavaju me, cene i poštuju. Tirana je lepa i volim što nekad odem, ali teško mi pada ta odvojenost od Stefna i to što ne ide u školu i teško mi pada što ništa drugo ne mogu da radim. Blejim kao ćuk, što bih rekla. Ceo dan mi je u Beogradu popunjen, dole odradim trening, prošetam negde i to je to. U stanu sam, gledam serije i emisije. U Beogradu sam posvećena svom brendu i trenerkama, želim da napravim nešto i biće! Svi su navikli da me razapinju, ali meni je sinoć sin zaspao na stomaku i to je dovoljno da budem najsrećnija na svetu!

Bivša srpska reprezentativka je otkrila da nema nikakav kontakt sa Stefanovim ocem i da joj on oko njihovog sina ne pomaže, niti traži da vidi dete.

  • Stefanov otac za nas ne postoji, nikakvu pomoć od njega nemamo. Nastavio je da vara žene, krade i manipuliše, ima još jednu žrtvu – kratko je poručila košarkašica.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz