Pretraži

ZARADILI BI MILIJARDE: Karleuša zaintrigirala javnost svojim biznis planom (FOTO)

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/IDJTV

Poznato je da je Karleuša borac za životinjska prava i da se bori za to da prava koža i krzno izađu iz upotrebe, te se javnosti obratila sa pravim biznis planom, za koji kaže da bi doneo milijarde.



Kako je istakla, biznis bi spasio celu planetu, ali i same ljude kao pojedince, a ono što je privuklo posebnu pažnju jeste njena izjava da će svakog, ko pokrene taj posao, na Instagramu da reklamira za džabe. 

  • Da li postoji prehrambena industrija u Srbiji ili na Balkanu koja će konačno da počne da se bavi veganskim proizvodima i veganskim zamenama za namirnice životinjskog porekla ?! Aman ljudi, da li ste svesni da je to pravi biznis jer milioni vegeterijanaca i vegaan na ovim prostorima muče muku sa nedostatkom raznovrsnosti proizvoda! U Evropi i Americi postoji preukusna i zdrava zamena za sve! Pametni ljudi hoće i da spasu planetu, a i sebe! Industrija bi zaradila milijarde, šta čekate više? Javno obećavam da ću besplatno reklamirati svakog proizvođača hrane koji konačno shvati da je budućnost svih nas bez prženih leševa u ishrani, itd. Zašto oduzimati život nekome zbog jednog ručka, kada postoji identična biljna zamena?Isto važi i za modnu industriju! Krzno je odavno postalo odraz prostakluka i za Versaće i za Guči, sada je red da se i svi kožni proizvodi zamene veštačkom! Dajte nam opcije i videćete šta ćemo odabrati. Buđenje! – izjavila je Jelena. 
 Screenshot: Instagram/ karleusastar

Screenshot: Instagram/ karleusastar

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz