Pretraži

ZAR JE ZABRANJENO BITI PALESTINAC? Bela Hadid oštro odgovorila Instagramu nakon što su joj obrisali objavu

Showbiz
0
Photo: Instagram/bellahadid

Naime, Bela Hadid je podelila na svom profilu slike oca, a Instagram zajednica je to označila na "neprimeran sadržaj" i objavu je uklonila. 

Napisala je: "Moj otac, Mohamed Hadid, i njegovo rodno mesto Palestina."



Zatim je rekla svojim pratiocima da je Instagram uklonio post „jer je u suprotnosti sa smernicama zajednice o uznemiravanju ili maltretiranju“. Ona je podelila snimak izveštaja, pa je dodala: „Ne dozvoljavamo određene stvari koje uključuju: grafičko nasilje; govor mržnje, uznemiravanje i maltretiranje; i golotinje i seksualne aktivnosti. "

Očigledno izrevoltirana, Bela je tada odlučila da se oglasi i na Instagramu napiše sledeće: 

– „@Instagram, koji tačno deo da sam ponosno na rodnu kuću svog oca u Palestini je„ maltretiranje, uznemiravanje, grafička ili seksualna golotinja “? Zar nam nije dozvoljeno da budemo Palestinci na Instagramu? Ovo je, za mene, nasilje. Ne možete izbrisati istoriju ćutanjem ljudi. Ne funkcioniše tako. "

Od svih opasnih postova koje treba ukloniti sa Instagrama, fokusiranje na sliku Mohamedovog pasoša sigurno je bio pravi izbor. Na svom sledećem IGS-u, Bela je objavila fotografiju pasoša svog oca i dodala: „Da li želite da on zameni svoje rodno mesto?“ pre nego što je rekla da je „ponosna što je Palestinka“.

A da bi stvarno pokazala Instagramu da je ono što je učinio bilo pogrešno, Bela je ohrabrila svoje pratioce: „Svi bi danas trebalo objaviti mesto gde su se rodili njihove majke i očevi! Podsetite ih koliko ste ponosni na to odakle dolazite !!! "

Instagram i njena matična kompanija, kompanija Facebook, nisu komentarisali ovaj incident.

Photo: Screenshot/ bellahadid

Photo: Screenshot/ bellahadid

 

Screenshot: Instagram/ bellahadid

Screenshot: Instagram/ bellahadid

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz