Pretraži

„ZAR JE TAKO IZAŠLA IZ KUĆE?!“ Pevačica na meti oštrih kritika zbog izgleda njene maloletne ćerke – svi su složni da ovo ne priliči njenim godinama! (FOTO)

Showbiz
0
Foto: Youtube printscreen/Then & Now

Džesika Simpson objavila je zajedničku fotografiju sa njenom starijom ćerkom na kojoj je Maksvel u teksas suknji i uzanom teksas topu.



Garderoba devojčice izazvala je burne reakcije na društvenim mrežama, a naročito u sekciji za komentare pevačice.

"Da li je moguće da devojčici od 11 godina dopuštaš da izgleda kao da je u dvadesetim", "Zašto bi bilo ko dozvolio da mu dete ovako izgleda", "Tako je izašla iz kuće?", "Ona je devojčica, a izgleda kao…", "Ne razumem, Džesika je godinama pričala kako su je preterano erotizovali kao devojku i da je zbog toga patila godinama, a sad tera svoju ćerku da prolazi kroz isto, umesto da je štiti", samo su neki od brojnih komentara.

 

 

Pevačica je pre fotografije koja je izazvala razne reakcije na Instagramu pričala o tome kako ju je ćerka pitala da li bi trebalo da se oseća loše jer je najviša u svom odeljenju.

– Pitala me je da li treba da se oseća nesigurno. Rekla sam joj – apsolutno ne. Ti si to što jesi i ne treba da budeš ništa drugo – rekla je Džesika.

 

Džesika Simpson između ostalog u nedavnom intervjuu se dotakla transformacije i gubitka kilaže i da se trudila da nikad pred svojom decom ne priča o ishrani.

– Oni vide da živim zdrav život. Prestala sam i da pijem alkohol u njihovom prisustvu jer želim da im budem uzor – zaključila je Simpson.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz