Pretraži

ZAPROŠENA SA 18 GODINA: Ana Bebić o situaciji za koju niko nije znao

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/IDJTV

Razgovarali smo sa njima o mnogim temama, ali najupečatljiviji su bili odgovori na pitanje o prosidbi, blamantnom pijanstvu i o tome kako podnose negativne kritike. 



Ana je priznala za našu emsiju da je bila zaprošena jednom, a da za to javnost nikada nije saznala.

Imala sam 18 godina i niko nije znao za to, bila sam poznata samo svojoj ulici – prokomentarisala je pevačica i dodala da Borisu nikada nije ispričala za ovo. 

Takođe, nadovezali su se i na pitanje o zajedničkom pijanstvu gde su istakli da su i te kako voleli da se provode i izlaze, međutim nisu uspeli da ostanu trezni posle đuskanja u jednom gej klubu pre dosta godina.

Kada su izašli iz kluba, pozvali su taksi i veoma su iznenadili vozača, koji je bio uplašen da ne povraćaju u njegovim kolima. Boris nije lepo prihvatio reči taksiste i našao se uvređenim na njegovu konstataciju da će se ispovraćati u kolima.

Photo: IDJTV

Photo: IDJTV

 

Međutim Ana je prekinula svog prijatelja u sred rečenice i nije mu dozvolila da nastavi priču o njenom blamantnom pijanstvu.

Iako je pevačica dugo na javnoj sceni, prokomentarisala je da ne prihvata kritike i da je jako osetljiva. 

Baš podnosim teško kritiku, ja sam debil – rekla je Ana i dodala da joj hejteri takvim konstatacijama pokvare raspoloženje. 

Pogledajte novo izdanje emisije "Quiz" i saznajte koliko su Ana i Boris bili iskreni kada je u pitanju njihova karijera , ljubavni život i mnoge druge teme. 

 

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz