Pretraži

ZAPROŠENA NATAŠA BEKVALAC? Pevačicin odgovor nasmejao sve

Showbiz
0
Photo: Instagram/bekvalceva

Pevačica je nastupala u nekoliko gradova u Americi, a nakon nastupa u Čikagu nju je, prenose mediji, navodno zaprosio jedan biznismen koji je vlasnik firme za transport.



– Muškarci su odlepili za Natašom. Svi joj se udvaraju, pokušavaju na sve načine da ostvare kontakt sa njom i da je upoznaju. Na nastupima joj šalju pića kako bi je impresionirali, ali ona se samo ljubazno nasmeje i kaže konobaru da se zahvali, ali da ona ne prihvata pića od gostiju. Jedan gospodin je bio toliko oduševljen njom da ju je zaprosio – rekao je jedan izvor, i otkrio ko je novi prosac Bekvalčeve.

  • Reč je o Srbinu koji decenijama živi u Čikagu, tamo je odrastao. Vlasnik je firme za transport i ima na desetine kamiona u svom vlasništvu. Izuzetno je imućan i uspešan u poslu kojim se bavi. On je na jednom nastupu uspeo da priđe Nataši i tada ju je pitao da se uda za njega – objasnio je sagovornik, pa otkrio kako je pevačica reagovala na bračnu ponudu.

  • Nataša je počela da se smeje i u svom fazonu mu je odgovorila kako je njoj brakova dosta i da nema nameru da se ponovo na isti način zezne. Shvatila je to kao šalu i nije tome pridavala značaja iako je on kasnije svojim prijateljima rekao da je bio ozbiljan kada ju je zaprosio – dodaje izvor za "Alo!".

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz