Pretraži

ZAPAŽENA U SKUPOJ ODEĆI: Konstrakta odlučila da se svetu predstavi na drugačiji način?

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/Zemlja Gruva

Pevačica je izazvala veliku pažnju medija i javnosti u Italiji, a većina želi da dokuči značenje njene numere "In corpore sano", koja nosi izuzetno duboku poruku.



Iako je zapažena po specifičnoj pesmi i drugačijoj energiji, mnogi fanovi ovog spektakularnog događaja u Evropi su imali pozitivne i negativne kritike na račun njenog izgleda na pesmi za Evroviziju.

Konstrakta je i sama u par navrata iznela da ne voli da eksponira sebe u markiranoj garderobi, ali su gledaoci prokomentarisali da su bele pantalone koje pevačica nosi u Torinu veoma skupe i da nije istina da se isključivo oblaču u buticima polovne garderobe.

Screenshot: Youtube/Zemlja Gruva

Screenshot: Youtube/Zemlja Gruva

Povodom tih komentara u "Pulsu Srbije" se oglasio Dejan Milićević i izneo je stav o našoj predstavnici na Evroviziji.

 – Ne verujem da je Konstrakta odlučila da odreši kesu, već mislim da ima moćne i uticajne prijatelje koji su joj pomogli da se što bolje predstavi svetu. Potpuno je nebitno koliko šta košta. Ovoga puta Srbija iznenađuje jednim konceptom i jednim potpuno drugačijim pristupom. Mi ovako pokazujemo da u Srbiji razmišljamo na potpuno drugačije načine – rekao je Milićević.

Prema zvaničnom saopštenju Konstrakta će učestvovati na letnjem festivalu u Novom Sadu "Exit", odakle će publika imati priliku da čuje svetsku premijeru jedinstvenog multimedijalnog performansa. 

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz