Pretraži

ZAPALILA MREŽE: Karleuša pozirala u provokativnoj haljini, istu je nosila i Anja Bla? (FOTO)

Showbiz
0
Photo: Instagram/karleusastar

Ona se sinoć pojavila na rođendanu svoje koleginice Milice Pavlović u veoma izazovnom izdanju koji je sve otavio bez daha.



Za tu priliku, Jelena je odlučila da obuče usku plavu haljinu sa golim leđima i prorezima oko kukova, a delovi koji su prekrivali njeno telo bili su poprilično prozirni, te se ispod haljine nazirala njena zategnuta figura, dok su u prvom planu bile njene obline po kojima je poznata.

Stajling je upotpunila sa vrtoglavo visokom potpeticama, zlatnom Versaće torbicom, kao i glomaznim prstenom iste modne marke.

Screenshot: Instagram/karleusastar

Screenshot: Instagram/karleusastar

 

Samo dva detalja na njoj koštaju gotovo kao četiti prosečne plate u Srbiji: minajturna torbica marke Versaće – 178.000 dinara i prsten iste modne marke koji košta nekoliko stotina evra.

Na proslavi, kako se vidi sa njenih objava, društvo joj je pravio njen menadžer, Zoran Birtašević, koji je takođe zablistao u beloj odevnoj kombinaciji.

Inače, pomenuta haljina koju je Karleuša nosila veoma je popularna među poznatim ličnostima, te je istu, samo u beloj boji, nosila i influenserka Anja Bla, dok je u crnoj nijansi imala Ema Radujko.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ANJA (@anjablaa)

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz