Pretraži

„ŽAO MI JE ŠTO PROLAZI KROZ OVO“: Oglasila se Anabela nakon vesti da je Luna izgubila bebu

Showbiz
0
Photo: Instagram/anabelci

Anabela je teška srca prokomentarisala ovu situaciju i istakla da se, nažalost, takve stvari dešavaju i mladim i zdravim ženama kao što je njena ćerka.Nažalost dešava se, ali Luna je zdrava i jaka mlada žena… Žao mi je Lune, zato što prolazi kroz sve ovo. Ali hvala Bogu nije sama. Imaju divnu ćerkicu, Bog sigurno zna zašto se se ovo desilo – rekla je ona i dodala:

  • Ja sam tu i biću uvek njena podrška – zaključila je ona za „Alo".

Podsećamo, Luna je podelila tužne vesti sa fanovima na Jutjubu, poručivši da je bebu izgubila u 12. nedelji trudnoće i to nakon što je preležala virus koji je po bebu bio koban.

– Izgubili smo ovu trudnoću posle 12 nedelja. Saznali smo par dana ranije, nismo hteli odmah da pričamo, da malo prođe. Tako je trebalo da bude, neki virus je prošao kroz mene, tako je doktorka rekla, plod je bio jako mali, znaju žene koje su prošle kroz to. Šta god se desi majci to utiče na plod. Bila sam loše, nisam znala da sam trudna kada sam išla u Ameriku. Srce je prestalo da kuca. Hvala Bogu, dobro je što je bilo rano, dok se nije formiralo – objasnila je ona.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz