Pretraži

ZALJUBLJENI KAO PRVOG DANA: Relja i Nikolija raznežili fanove emotivnim fotografijama

Showbiz
0
Photo: IDJTV

Njih dvoje su definitivno jedan od najpoznatijih i najvoljenijih parova na muzičkoj sceni, a koliko uživaju zajedno pokazali su još jednom na društvenim mrežama.



Njih dvoje se trenutno nalaze na moru, pa su tako odlučili da se provozaju skuterom na vodi, a osmehe nisu mogli da sakriju. 

Ova objava oduševila je njihove fanove, posebno jer Relja i Nikolija od 2014. godine, kada su uplovili u ljubavni odnos, svoju privatnost čuvaju od očiju javnosti i u tome su jako dobri.

Screenshot: Instagram/reljarelja

Screenshot: Instagram/reljarelja

 

Podsećamo, oni su nedavno govorili i o svojim naslednicama, a Nikolija je tom prilikom istakla da joj je žao što javnost zna njihova imena:

– Da smo se mi pitali, ne bi im ni imena bila u javnosti, ali to je izmaklo kontroli. Žao mi je što je tako. Naše mišljenje je da treba da ih zaštitimo od komentara i svega, a one, kad porastu, mogu same da odluče da li žele da budu javne ličnosti. Ne želimo da napravimo javne ličnosti od njih bez njihove dozvole, a one trenutno nisu svesne toga. I meni je izuzetno smetalo, pre nego što sam počela da se bavim pevanjem, kada bih kao dete javne ličnosti osvanula u novinama – objasnila je pevačica nedavno za Kurir.

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz