Pretraži

,,ZAKUCANI BROJ JEDAN“: Voyage iskreno o grčkom reperu sa kojim je napravio internacionalni uspeh

Showbiz
0
Photo: IDJTV

Voyage i Snik su u saradnji sa IDJ timom napravili najveći projekat kakav region do sada nije video, a naš reper je ostvario još jednu internacionalnu kolaboraciju koja mu je veoma bitna u karijeri, što je i on sam priznao.

Sada je Mihajlo, gostujući kod naše Danice, otvoreno pričao o grčkom reperu i kako je razvijao svoje mišljenje o njemu: 

– Ja prvi put kadad sam gradio sliku o njemu, bio sam dosta mlađi i nisam imao to neko pređašnje iskustvo u muzičkoj industriji, u kojoj se sada nalazim. Ta sliak koju sam ja imao o njemu je bila jako nezrela. Kada smo ušli u kontakt, već sam počeo da razmišljam na drugi način. Snik je momak koji ima moje poštovanje. Pre svega je jako pametan momak, dobro zna šta radi i jako je iskalkulisan. Pored toga, uopšte nije uzdignut, stvarno je na zemlji iako je totalni broj jedan tamo. To me je oduševilo kada smo se upoznali – rekao je Mihajlo Veruović za IDJTV. 

Voyage će u novom izdanju IDJHOT-a govoriti o nastupu na VMA u Atini, o snimanju spota, saradnji sa IDJVideos produkcijom, novim muzičkim saradnjama, trendingu i naravno, govoriće o onome što sve vas zanima, a to je njegova nekadašnja devojka Anđela i njena nova pesma ,,Srećan put", koju je posvetila njemu. 

Ostanite večera uz IDJTV od 20 časova! 

s

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz