Pretraži

ZAKOPALI RATNE SEKIRE: Emina se pomirila sa Mustafom, a progovorila i o Sadetinu

Showbiz
0
Photo: Instagram/yaemina
  1. godina je za pevačicu bila burna kada je ljubav u pitanju, ali sada je sve došlo na svoje. 

Njen bivši muž Mustafa Sandal joj je dugovao novac za alimentaciju, te ih je emsecima unazad spajao samo sud, ali kako kaže, to je sada iza njih.   • Mustafa i ja imamo kontakt sada kao roditelji dva dečka. Pokušavamo da ih vaspitamo i odgajamo na najbolji mogući način. Svako ima svoj život i niko se nikome ne meša. Postoji jedan sudski spor koji mora da se završi, to smo prepustili advokatima. Više ne pričamo o tome. 

Poslednjih meseci portali ponovo pišu o pomirenju sa turskim biznismenom Sadetinom Saranom. Emina se osvrnula i na ovu temu, te iskoristila priliku da demantuje ove navode. 

  • Nema ništa od pomirenja. Moj emotivni status je status kvo. Trenutno sam zaljubljena u muziku. Napisala sam skoro najbolji album u životu, najiskreniji do sada. Pesma “Vukovi” je važila za moju najbolju, a mislim da sada ima nekoliko pesama koje su bolje od toga. Napisala sam najlepše pesme. Brend dobro napreduje, više sam se skoncentrisala na posao. Mislim da će mi se nešto desiti u ljubavi, ne tražim i ne jurim. Želim da sama sebe postavim stabilno, kako bi svi oko mene bili stabilni, pa i ljubavni život.
 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz