Pretraži

ZAKOPALI RATNE SEKIRE: Breskvica i Leon obnovili saradnju! (FOTO)

Showbiz
0
PHOTO: IDJTV

Naime, u javnosti je prethodne godine isplivala informacija da je pevač i producent, Stefan Dimitrijević Leon, uradio pesmu "Sama" za Anđelu, koja je pretila da bude ozbiljan hit, a onda se desilo nešto što nisu mogli da očekuju.Numera je procurila u javnost pre zvaničnog objavljivanja, zbog čega su mladi izvođači zaratili, a od tada više nisu sarađivali.

Međutim, izgleda da su sada rešili da te stvari ostave po strani i da obnove saradnju, što je Leon i potvrdio medijima:

Screenshot: Instagram/brrrreskvica

Screenshot: Instagram/brrrreskvica

 

 Tačno je da je došlo do prekida saradnje. Ni jedno ni drugo nismo uradili ništa što bi dovelo do prekida našeg dugogodišnjeg prijateljstva, ali smo sticajem okolnosti bili prinuđeni da jedno vreme ne ukrstimo glasove. Srećom, tome je došao kraj, te smo napravili brutalnu pesmu koja se zove ,,Kripto“, a koja je upravo danas ugledala svetlost dana. Inače ovo je druga po redu pesma sa mog novog albuma ,,Bara“. Veoma sam srećan zbog svega toga i ovim putem želim da se zahvalim Breskvici što je u velikoj meri doprinela da pesma već danas ima pozamašan broj pregleda. Prema našoj skromnoj proceni, mislim da smo uboli veliki hit – rekao je Leon kroz smeh i otkrio da je Breskvica bila vrlo raspoložena tokom snimanja pesme, kao i da je otpevala u jednom dahu:

Breskvica, iako je mlada, je zaista veliki profesionalac i bilo mi je zadovoljstvo raditi sa njom. Nadam se da se nećemo zaustaviti samo na ovoj pesmi – poručio je Leon.

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz