Pretraži

ZAKOPALI RATNE SEKIRE: Baka Prase i Fox novi najbolji drugari (VIDEO)

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/ bakaprase

Prvi na redu bio je treper Fox. Miljenici javnosti u svojim branšama ušli su u sukob prošle godine, a kako će se na kraju ispostaviti, sve zbog nesporazuma. 

– Imam jako dobar razlog zašto nosim sekiru u ruci. Zato što se mirim sa svima i kako bi se u narodu reklo, zakopaćemo ratnu sekiru – rekao je Baka Prase na početku, te kasnije zaista zakopao istu sa nekadašnjim rivalom. 



Izvini što sam te izvređao nakon što si me ti izvređao – našalio se Bogdan i objasnio da je došlo je do nesporazuma. ,,On je mislio da sam ja njega vređao ranije, a nije bila to namera" rekao je on.

Nesporazum. Izvini i ti za onu rimu, nije ni to bilo pametno – nadovezao se Fox, pa se našalio uz komentar "Ko se tuče, taj se voli". 

Nakon spektakularnog pomirenja, ovaj dvojac je najavio i zajedničku kolaboraciju na pesmi, koja će ugledati svetlost dana u subotu. 

 

– Šta smo ono rekli, najbolji način da pobediš svog neprijatelja je da ga pretvoriš u prijatelja. Moj novi najbolji prijatelj – poručio je Branko na svom Instagram profilu. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @estrada.srbija

 

Podsećamo, Bogdan i Branko su ušli u sukob prošle godine kada je Baka iskoristio Brankove rime iz njegovog dueta sa Nikolijom "Nije lako biti ja", u čemu se treper osetio prozvanim, te mu vratio stihom u jednoj od narednih numera "Bolje ćerka ku*va, nego Baka Prase". 

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz