Pretraži

ZAKAZAN MI JE CARSKI REZ: Mia Borisavljević podelila kako se oseća pred sam porođaj

Showbiz
0
Photo: Instagram/miaborisavljevic

Mia Borisavljević u poslednjih nekoliko dana redovno deli sa svojim fanovima koliko joj je ostalo još do porođaja, a sada je otkrila i tačan datum porođaja, kao i kada ide u porodilište i kako se oseća, za jedne domaće medije. 

Termin za porođaj mi je u subotu, za samo tri dana. Nisam uplašena ni uzbuđena, imam osećaj kao da idem kod zubara. Zakazan mi je carski rez, doktor je tako odlučio. Ne pitam se tu ja mnogo. Bojan će me odvesti u bolnicu, međutim, koliko će on tu moći da se zadrži, zbog epidemije, to je pitanje. Neće sigurno prisustvovati porođaju.

Pevačica i njen izabranik Bojan već imaju jednu ćerkicu Emu, pa neke stvari imaju za dolazak nove princeze, ali naravno kupili su i neke nove, a Mia je otkrila da li osećaju euforiju zbog dolaska prinove. 

Sve je spremno. Dosta toga smo već imali, mada smo puno toga i kupili. Sada nam je sve mnogo opuštenije nego prvi put, ne vlada nikakva specijalna euforija. Prvi put je ipak bilo sve nepoznato i bile su mnogo veće pripreme nego sad – iskrena je pevačica.

Mia je i otkrila da li smatra da će njihova trogodišnja ćerka Ema biti ljubomorna kada stigne beba, koju sa nestrpljenjem čeka. 

Mislim da neće biti ljubomorna jer je ona, u suštini, dosta zrela i mislim da je dobro ukapirala o čemu se radi. Ona kaže da je uzbuđena i da jedva čeka bebu, ali videćemo šta ona misli da je to “beba”. Videćemo da li na misli da je to njena lutka ili neka njena nova drugarica sa kojom će ići na tobogan. Ne mislim da ću joj preterano nedostajati dok sam u bolnici, jer mislim da ću se tamo zadržati samo tri dana, rekla je Borisavljevićeva i otkrila da će imati pomoć pri čuvanju bebe. 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz