Pretraži

ZAHVALNA I SREĆNA: Ana Ivanović pokazala izgled u trudnoći na kom bi joj mnoge pozavidele

Showbiz
0
Instagram/printscreen/Ana Ivanović

Jedna od naših nekada najboljih teniserki, Ana Ivanović, nedavno je objavila kako sa suprugom Bastijanom Švajnštajgerom čeka treće dete.



Ovaj par već ima dvojicu sinova, Luku i Leona, a nakon što su saopštili prelepe vesti, interesovanje medija za njih ne jenjava. Inače, Ana je jedna od retkih javnih ličnosti koja svoju decu ne eksponira javno i uspeva da im sačuva jedno obično detinjstvo.

Kako navode mediji, i treće dete će biti dečak, a Ana je poslednjom objavom privukla veliki broj lajkova i komentara. Ona je pozirala sa sve uočljivijim trudničkim stomakom i u opis kratko stavila "zahvalna".

Podsetimo, Ana je jednom prilikom govorila o roditeljtstvu i istakla kako njihova deca ne znaju ko su, zapravo njihovi roditelji, čak je podelila sa medijima i jednu zanimljivu situaciju. Oni su naime šetali dok su ljudi po nekoliko puta želeli da se fotografišu sa njima, a tada ju je stariji sin upitao "mama, zašto se oni toliko slikaju sa tatom?", ona ga je pitala šta on misli i dete je reklo kako smatra da to nije lepo. Iz tog razloga sz shvatili da ne treba da ih opterećuju.

Ana je za kraj istakla i kako su njih dvojica dosta različiti, ali su istovremeno i jako bliski, što je njoj jako važno.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz