Pretraži

,,ZAHVALILA BIH SE PUBLICI KOJA JE UZ MENE“: Milica Pavlović progovorila o koncertu u Areni, ali i o novom albumu

Showbiz
0
Photo: IDJTV

Budući da je još uvek aktuelna pandemija i da nema nastupa, Milica je priznala našoj voditeljki Danici Nikolić da li ima u planu da nakon smirivanja situacije napuni Arenu.

– Smatram da mi treba još određeni broj pesama i ja vidim sebe kao osobu koja puca po svim šavovima u tom periodu, ali nekako sve što sam naučila ovih godina je da prezentujem na najbolji način publici. Ne bih bila mirna ako u tom momentu ne bih imala sve resurse u rukama i zahvalila se na najbolji mogući način publici koja je devet godina uz mene – rekla je Milica.

Pavlovićeva se potom osvrnula na album koji je po njenom mišljenju najbolje prošao.



– Definitivno "Boginja" – istakla je ona.

Milica je priznala da li je tada mislila da je bio trenutak da napuni Arenu.

– Mislim da mi je to pitanje postavio Saša Popović. Opet smatram da mi treba određeni broj pesama za solistički koncert. U tom momentu sa tih 20-ak mislim da to ne bi bilo to – izjavila je i progovorila o novom albumu.

– Smatram da će se album "Boginja" opet ponoviti u istoj ili većoj meri, samo je pitanje momenta i tog trajanja. Mnogo je bitnije trajati nego se zaneti i pomisliti da su ta krila dovoljna da letiš neki duži vremenski period – kazala je ona.

Milica je sa Danicom takođe pričala o nepravednosti žirija prema njoj na takmičenju, predstavljanju partnera u javnosti i planovima za ovu godinu. Ukoliko ste propustili emisiju u petak u 20 sati na IDJTV-u, imate priliku da ja pogledate na našem Youtube kanalu.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz