Pretraži

ZADAO DOMAĆI ZADATAK SVIMA: Naš poznati reper kupio automobil, ali ga je namenio posebnoj osobi u svom životu! (FOTO)

Showbiz
0
Foto: Instagram printscreen/lackuu

Iza sebe ima nekoliko hitova, a sarađivao je i sa brojnim poznatim imenima sa naše javne scene. Sa rastom njegove popularnosti, Lacku je postao i mnogo više tražen, te sada redovno nastupa po klubovima.Reper je sada u mogućnosti da sebi priušti mnoge stvari koje ranije nije mogao, pa je on odlučio da iznenadi jednu posebnu osobu i da joj se oduži za sve godine brige o njemu. Lacko je naime svoju majku iznenadio novim automobilom, a čitavo iznenađenje zabeležio je kamerom, nakon čega je klip okačio na društvene mreže.

On se prvo sa majkom, koja nije imala predstavu o čemu se radi, zaputio negde, a potom je dovezao na parking gde ih je sačekao automobil sa velikom crvenom mašnom. Cela porodica je takođe čekala pored automobila, a njegova majka nije mogla da sakrije iznenađenje i nevericu, te je uz radosni osmeh izljubila sina.

Nemam pojma da editujem klipove, ali hteo sam da upakujem hajlajtove ovog dana, u zdravlju da ga teraš mama, volim te najviše – napisao je Lacku, a potom se zahvalio i porodici i prijateljima koji su učestvovali u realizaciji ovog iznenađenja.
Njegov klip broji preko 10 hiljada lajkova, a ispod njega se mogu pročitati samo reči hvale na reperov račun.

"Bravo, brate moj! To je poštovanje prema majci!", "Kakva si ti legenda bato moj", "Znam da je takav osećaj najjači i da te tako nešto samo gura još jače", bili su samo neki od pozitivnih komentara.

@lacku47

Nemam pojma da editujem klipove al hteo sam da upakujem hajlajtove ovog dana, u zdravlju da ga teras mama, volim te najvise <3
♬ original sound – Lacku

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz