Pretraži

ZA SVE ONE KOJI MISLE DA OBJAVLJUJEM ISTE SLIKE: Britni se direktno obratila teoretičarima zavera

Showbiz
0
Photo: Instagram/britneyspears

Britni Spirs je već godinama pod starateljstvom svog oca Džejmija, nakon što je 2007. i 2008. godine doživela niz nervnih slomova. Nakon što su fanovi oformili pokret #FreeBritney i nakon što su počeli da bruje o tome kako su njene fotke uslikane u istom trenutku i da ih zapravo njen otac objavljuje s vremena na vreme, zbog toga što na svakoj fotografiji ima istu odevnu kombinaciju, stvari su se otrgle kontroli i otišle viralno.

– Još jedan kratak pogled na „Samo jedan dodir ruže“ i onim ljudima koji misle da objavljujem iste slike. Pa, znate nas devojke,  to je isti top i ista kosa, ali ako pogledate detalje, to je potpuno drugačija slika! – napisala je ona u opisu svoje fotografije fotografije.

Kao i do sada, u komentarima je nastala prava zavrzlama. Mnogi su tvrdili da je i ovaj post od strane nekog muškarca, a komentar koji se izdvojio i prikupio najviše lajkova je sledeće sadržine:

  • Kao autor i žena, imam oko da prepoznam kada je u pitanju žensko izražavanje i kada je u pitanju muško izražavanje kada opisuju žene. Ovo sada je definitivno muškarac koji se pretvara da je žena – napisala je spisateljica koja prati Britni, dok su se ostali fanovi nadovezali u komentarima i izrazli svoju saglasnost.

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz