Pretraži

ZA SVE JE KRIV NOVAK ĐOKOVIĆ: Milica Todorović otkrila tajnu svoga izgleda

Showbiz
0
Photo: Instagram/milicatodorovicofficial

Pevačica Milica Todorović svoj izgled duguje posebnoj aktivnosti koju upražnjuju mnoge javne ličnosti među kojima i naš najbolji teniser Novak Đoković.Novak meditira i radi jogu zbog želje za optimalnim stanjem uma i smirenosti, a u isto vreme sreće i užitka. Ovo je njegov način da postigne dobro raspoloženje i ljubav prema sebi i ljudima oko sebe.

Milica je rešila da se priključi našem najboljem teniseru i nađe način da skloni negativnu energiju koja joj se nakupila tokom pandemije i koju do sada nije znala kako da kanališe. 

Kako pišu mediji, ona se nekoliko puta nedeljno posveti meditaciji koji joj vraća dobro rasploženje i daje pozitivnu energiju.

Pevačicu komšije često viđaju kako u ovoj aktivnosti uživa na terasi stana, a po savetu mnogih koji su joj rekli da je ovo najbolji način da se reši stresa i poboljša kvalitet života.

  • Milica je dosta čitala o meditaciji, a onda prvo išla na časove kako bi savladala tehniku. Sada mesecima unazad meditira i oseća se poptuno relaksirano. Nekada provede i više od sat vremena meditirajući. Meditacije su joj pomogle da se oseća zadovoljnije i srećnije, ali i smirenije. Kada je lepo vreme, ona meditira napolju, zapravo na terasi svog stana, pa je ni buka koja dopire iz kompleksa u kojem živi ne ometa. Kako su njene kolege i ona ostali bez posla zbog pandemije korona virusa, Milicu je to dosta poljuljalo. Naučila je da radi, da je stalno u pokretu. Bila je pod stresom. Brinula kako će sve funkcionisati, kako će to uticati na njeno zdravlje s obzirom na to da je imala koronu, a onda je prelomila i odlučila da se posveti meditaciji. Da pročisti svoj um i skrene sa negativnih misli, kako su joj savetovali neki od bliskih ljudi – rekao je pouzdan izvor za domaće medije.

Osim uma, meditacija pomaže Milici i za disanje, što je bitno za njen posao.

  • Milica je čitala da je disanje veoma bitno u meditaciji, što joj se posebno dopalo, jer je to važno i za pevanje. Kontrolisati disanje. Kako je nedavno u Istanbulu imala operaciju nosa, ovaj način disanja joj je pomogao i da se brže oporavi sluzokoža. Osim meditacije, Milica je dosta vežbala proteklim meseci. Baš je povela račina računa o izgledu, smršala je dosta uz pomoć vežbi i režima ishrane i sada ima odličnu figuru – rekao je izvor, a Milica je nedavno izjavila:

  • Doterala sam liniju, krenula sam na jake treninge. Treniram i danju i noću. Zanimljivo je skroz, a noćni treninzi podrazumevaju sklekove.

Ranije je Milica pričala za medije koliko joj je godina pandemije virusa uticala na njen život.

  • Okarakterisala bih tu godinu kao jednu opštu katastrofu u svakom smislu. Da stavimo po strani moj posao koji je trpeo zbog svega, prošli smo kroz užasan period koji i dalje traje, i dosta prijatelja sam izgubila u borbi sa koronom, što je tragedija. Za mene je kovid Černobilj 21. veka i nadam se da se nikad neće nešto ovako ponoviti – izjavila je Milica.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz