Pretraži

„ZA SVAKI ODNOS JE POTREBNO DVOJE“: Relja Popović otkrio šta ove sezone očekuje od kandidata IDJShow-a, pa priznao da li će promeniti pristup 

News
0
Foto: IDJTV

Sve je spremno za večerašnji spektakl, a gledaoce u prvim epizodama očekuju audicije, tokom kojih će stručni žiri takmičenja, takozvani IDJCoach-evi koji ove godine čine Nataša Bekvalac, Relja Popović i Darko Dimitrov, birati favorite koji prelaze u dalju fazu takmičenja.



Relja Popović, koji je i u prvoj sezoni bio jedan od IDJCoach-eva, za IDJTV otkrio je da je uzbuđen zbog početka nove sezone i priznao da se raduje svemu što ga kroz ovaj projekat očekuje u narednim mesecima.

– Jesam, uzbuđen sam! Iako imam prošlogodišnje iskustvo, opet mi je izazov. Čekaju me novi ljudi, nova uzbuđenja, radujem se i nadam se da će sve biti dobro. 

Relja je ovom prilikom otkrio i šta je ono što očekuje od kandidata ove sezone.

– Voleo bih da me iznenade kao prošlogodišnji, ali nemam predstavu šta me očekuje. Prepustiću se, uživaću, pa ćemo na kraju videti kakvi su bili. 

Zanimalo nas je i da li će se ove godine promeniti njegov pristup u odnosu na prethodnu sezonu:

– Moj pristup zavisi od toga šta mi kandidati pruže. Ako budu kao prošle godine, ne mogu da im ne uzvratim istom merom. Nije samo do mene, za svaki odnos je potrebno dvoje. 

Foto: Milena Popović

Foto: Milena Popović

Budući da je Amna, koja je bila deo njegovog tima, pobedila u prošloj sezoni, pitalo smo Relju da li i ove godine "puca" na pobedu:

– To je naša kandidatkinja, kandidatkinja IDJShow-a! To što je bila u mom timu je za mene lepo. Radovaću se da opet nađemo neke ljude koji su megatalentovani kao što je ona, to mi je bitnije nego da li će se naći u mom timu. Svakako je u timu IDJShow-a.

Relja je otkrio i na kakve kandidate će se fokusirati ove sezone. 

– Tražiću nešto specifično, trudiću se koliko mogu da budem objektivan, a da opet vidim s kojim kandidatima mogu ja nešto da radim i doprinesem da budu bar mrvicu bolji. Svakako će mi biti fokus da to budu dobri ljudi, pored toga što su dobri pevači – rekao je Relja, a potom priznao i da li bi voleo da tokom ovog takmičenja pronađe svog naslednika u muzici. 

– Puno bi mi srce bilo, ali ako ne bude tako, ako je neko kao Amna ili Lores, sve je u redu – ne mora da bude reper. To što ja volim rep, to je jedno, a da li će se pojaviti neki strava reper, to ćemo videti – zaključuje Relja. 

Podsećamo, prva epizoda druge sezone IDJShow-a biće emitovana 17. septembra na Youtube kanalu IDJVideos od 21h, kao i na programu TV Nova od 22:30h . 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz News