Pretraži

„ZA PRIPREMU TRPEZE SU ZADUŽENE DAME“: Saša Kovačević otkrio kako provodi praznike u krugu porodice

Showbiz
0
Screenshot: Instagram/sashakovacevic

On je za Alo! ispričao kako je u detinjstvu provodio praznike, ali i šta je to što on danas voli da čini za svoje roditelje.



  • Roditelji su brata i mene vaspitali da praznike provodimo u krugu porodice. Kada nismo bili u Beogradu, bili smo na selu kod tetke ili ujaka. Za taj period me vežu najlepše uspomene.  Verujem da se svaki roditelj trudi da pruži samo najbolje svom detetu, a to su radili i moji. Moji roditelji su se trudili da Radetu i meni priušte sve što mogu u tom trenutku, a nekada i mnogo više nego što su mogli. Danas se nas dvojica trudimo da roditeljima priuštimo miran život sa dosta putovanja.

Saša je otkrio i kako sada izgleda proslava praznika u njegovom domu, kao i to koji deo posla on preuzima na sebe.

Moram da budem iskren i priznam da su za pripremu trpeze zadužene dame. Ja sam tu ukoliko je potrebno da se fizikališe. Dekoracija i praznični ručak su deo posla za koji se pobrine ženski deo porodice i to urade bez premca, pa svakako nema ni potrebe da se mi muškarci mešamo – rekao je pevač za Alo.

On je naglasio kako je zahvalan i Zorani i porodici za uspeh u karijeri.

Zorana i porodica su moj najveći oslonac. Beskrajno sam im zahvalan na tome što su temelj svega velikog što dostignem u karijeri. Siguran sam da nije lako pratiti me u svemu što nosi moj posao, ali ambicije su jedno, a želje drugo. Trudimo se da spojimo jedno sa drugim i da od svega što žrtvujemo napravimo nešto zbog čega će se žrtva isplatiti.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz