Pretraži

„Wow, mi imamo sina!“ Nina Seničar se porodila po drugi put, pa fotografijom tek rođenog naslednika raznežila sve (FOTO)

Showbiz
0
nina seničar
Foto: Amy Sussman / Getty images / Profimedia

Poznata glumica Nina Seničar po drugi put se ostvarila u ulozi majke, pa srećne vesti putem Instagrama podelila sa fanovima koji ne prestaju da komentarišu njenu objavu.

Juče je sve oduševila fotografija koju je objavila Nina Seničar a kojom je poznata glumica obelodanila javnosti da se po drugi put ostvarila u ulozi roditelja, ta da je postala majka prelepog dečaka.

Naime, na fotografiji se vide stopala bebe dok su u pozadini bele ruže.

„Wow, imamo sina“, napisala je ona u opisu, pa otkrila je da je nasledniku dala ime Noa Grej Elis, kao i da je rođen 11. jula.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nina Senicar (@ninasenicar)

„Bravo mama“, „Dobro došao Noa i u Novi Sad, koji je ponosan na Ninu“, „Čestitke svim članovima porodice, divni ste“, “ Čestitam draga Nina!“, „Divno, prelepa naša Nina. Budite zdravi i srećni 100 godina“, bile su samo neke od čestitki koje su se pronašle u komentarima ispod ove fotografije.

Podsetimo se, Nina već godinama živi u Americi sa suprugom, glumcem Džejem Elisom. Njih dvoje su u vezi bili dugi niz godina, a njihovo prvo dete, ćerkica, je stigla na svet 2019. godine. Međutim, par je sudbonosno „da“ izgovorio tek 2022. godine na romantičnoj ceremoniji u Italiji.

Da sa poznatim glumcem čeka drugo dete Nina je fanovima otkrila pre nešto više od četiri meseca. Ona je tom prilikinom na svom Instagram profilu objavila fotografiju na kojoj je pozirala u uskoj braon haljini u kojoj se istakao njen trudnički stomak, pa je u opisu napisala.

„I tek tako… Beba broj dva stiže“, napisala je ona, a svoj trudnički stomak je po prvi put „prošetala u javnosti“ malo nakon toga, kada se sa suprugom pojavila na afterpartiju posle dodele Oskara, koju tradicionalno organizuje magazin „Vanity Fair“, a gde je glumica prošetala crnu plišanu haljinu brenda MACH&MACH.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz