Pretraži

VUK MOB UPLAŠIO FANOVE SLIKOM SA OPERACIJE: Za IDJTV objasnio o čemu se radi

Showbiz
0
Photo: Instagram/iamvukmob

Vuk je u okviru opcije story postavio foografiju na kojoj leži na operacionom stolu, sa vidljivim znacima da je imao određeni zahvat.Na slici se takođe vidi krv i hirurški pribor, poput makaza i ostalih instrumenata za ušivanje otvora i rana.

Mnogi su se zabrinuli jer nisu znali o čemu se radi, a, kako je otkrio za IDJTV, u pitanju je hirurška procedura kojom se odstranjuje višak masnog i žlezdanog tkiva iz previše razvijenih muških grudi.

Screenshot: Instagram/iamvukmob

Screenshot: Instagram/iamvukmob

 

  • Ginekomastija. Ništa opasno, ništa strašno. Reč je o rutinskoj operaciji – kratko je rekao Vuk za naš portal i tako stavio do znanja da je u dobrom stanju.

Inače, ginekomastija se u pojedinim slučajevima javlja tokom puberteta ili adolescencije zbog hormonskog disbalansa, kao i kod starijih osoba usled smanjenja nivoa muškog polnog hormona.

Nakon takve operacije, u bolnici se obično ostaje do 12 sati. Bolovi, ukoliko ih ima su blagi. Redovnim aktivnostima se možete vratiti posle nekoliko dana. Prvih mesec dana nakon intervencije zabranjeno je intezivno treniranje.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz