Pretraži

VUK MOB OTKRIO NEPOZNATE DETALJE O SEBI: Ovo je njegovo pravo ime i prava istina o vezi s Kijom (FOTO)

Showbiz
0
Photo: Instagram/iamvukmob

Vuk Mob je rešio da bez dlake na jezike otkrije do sada nepoznate detalje o svom životu, što smo imali priliku da vidimo kada se našao u emisiji "Blic poligraf". On je odlučio da dozvoli da ga priključe na poligraf i odgovori na sva "osetljiva" pitanja.

——————– Sponsored ——————–

Ono što nas je na samom početku iznenadilo jeste to da je Vuk potvrdio da mu je pravo ime Vukadin Gojković, dok kao umetničko koristi ime Vuk Mob.

Na pitanje da li je bio u emotivnoj vezi sa Kijom Kockar, Vuk je odgovorio da nije što je potvrdio i poligraf, ali kada je bio upitan da li su se viđali u njenom stanu pevač je rekao da nije, ali to nije bio tačan odgovor. Kasnije, Vuk je objasio da su se viđali, ali isključivo zbog druženja.



Vuku je zatim postavljeno pitanje da li ga je verenica ostavila kada je otkrila da ju je prevario sa Kijom Kockar. Nakon dužeg razmišljanja odgovorio je da to nije istina, što je poligraf pokazao kao tačan odgovor.

Ispitivač nije propustio priliku da ga pita o vezi sa Milenom Ćeranić. Tada se potvrdilo da je sve što je Vuk do sada govorio istina. Naime, njih dvoje su bili u kratkoj vezi koja je trajala svega pet, šest dana nakon čega su ostali samo prijatelji.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

krme odvratno 🐽

A post shared by Vuk Mob (@iamvukmob) on Mar 16, 2019 at 2:17pm PDT

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz