Pretraži

VRTOGLAVA SUMA: Evo koliko Sara Džesika Parker zaradi po epizodi serije „Seks i grad“

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/YESNetwork

Naime, prema pisanju stranih medija, samo po epizodi nastavka serije pod nazivom "I tek tako" Sara je dobila najmanje milion dolara.

A, kako serija ima deset epizoda, bogatstvo glumice uvećano je za deset miliona dolara, a poznati strani sajt "Celebrity Net Worth" tvrdi da je od prve tri sezone serije "Seks i grad" glumica zaradila oko 50 miliona dolara.



Nakon što je postala producent serije u četvrtoj sezoni, glumica je počela da zarađuje 3,2 miliona dolara po epizodi. Dakle, tokom 46 epizoda 4. i 6. sezone, zaradila je neverovatnu sumu od 147 miliona dolara.

Prema istom izvoru, ukupno bogatstvo Parkerove iznosi 200 miliona dolara, a ona je samo za kuću u Njujorku dala 34,5 miliona dolara, gde živi sa njenim suprugom Metjuom Bronderikom.

Inače, Sara je jedno od osmoro dece porodice Parker, a karijeru je započela kada je imala samo 11 godina. Tada je debitovala na Brodveju u ostvarenju "The Innocents" iz 1976. godine, pre nego što je dobila naslovnu ulogu Eni u brodvejskoj "Eni" 1979.

Nakon karijere na Brodveju, Sara je nastavila da glumi u filmovima, a potom je postala upamćena po kultnoj ulozi Keri Bredšo u "Seks i gradu", seriji koja je osvojila prestižne nagrade – dva Emija i četiri Zlatna globusa.

Podsećamo, glumac Kris Not, poznat po liku Zverke iz ove serije nedavno je optužen da je seksualno uznemiravao pet žena, a tom prilikom oglasile su se i glumice iz "Seks i grada".

  • Veoma smo tužne zbog optužbi koje je dobio Kris Not. Podržavamo žene koje su se oglasile i podelile svoja bolna iskustva. Znamo da je to veoma teško uraditi i pohvaljujemo ih zbog toga – stoji u zajedničkoj objavi junakinja serije.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz