Pretraži

„VRIŠTALA SAM“: Breskvica se susrela sa svojim najvećim strahom, pa otkrila detalje

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/MC STOJAN

Naime, ona je na svom Instagram prifilu u okviru opcije story postavila video u kojem je obasnila šta joj se dogodilo dok se vozila u kolima.



  • Ja moram da vam objasnim šta mi se sada desilo, zato što sam sigurna da me je neko video, kolona je bila ogromna – započela je mlada pevačica.

Kako kaže, ona se susrela sa svojim najvećim strahom.

Screenshot: Instagram/brrrreskvica

Screenshot: Instagram/brrrreskvica

 

  • Dakle, moj najveći i možda i jedini strah u životu su smrdibube. Jedna je uspela da uđe u moja kola kroz otvoren prozor, da skoči preko mojih nogu na prozor sa druge strane automobila i da stoji tako i da me gleda – ističe mlada pevačica i dodaje da ju je ta situacija veoma uplašila:

– Ja sam vrištala, bacakala se i da ne bih poginula, morala sam da stanem negde sa strane. Ponavljam, bila je gužva, bile su dve kolone i svi su me gledali. Uspela sam da nađem, nakon pola sata, dekicu koji je bio dovoljno ljubazan da dođe i da izvadi smrdibubu iz kola – kaže Breskvica i zaključuje:

– Ima Boga, živa sam. Samo sam htela da vas obavestim da, ukoliko ste me videli, nisam luda, samo sam bila uplašena – objasnila je Ignjatovićeva.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz