Pretraži

VREME JE ZA „SHOWTIME“: Corona nastavlja sa albumom „23“ i poručuje – „vežite se!“

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/IDJTV

Corona danas proslavlja rođendan, a istovremeno je sa fanovima podelio još jedne lepe vesti – kao i do sada, 23. u mesecu u 23:23 sati on će nastaviti sa albumom i dugoočekivanim numerama sa istoimenog albuma.

U pitanju je treći, a ujedno i poslednji deo albuma "23", pod nazivom "Showtime". 

  • Moram samo da vam kazem da pored svega sto mi se desilo u proteklom periodu kako na privatnom tako i na poslovnom planu odlucio sam da bas na danasnji dan nastavljamo sa albumom “23” – napisao je reper na svom Instagram profilu.

Screenshot: Instagram/corona_gethoven

Screenshot: Instagram/corona_gethoven

 

Kako je dodao, u pitanju je novi zvuk, potpuno drugačiji od svega na trenutnoj muzičkoj sceni:

  • Opet nesto drugacije od svega sto postoji, opet postavljamo neke nove standarde u muzickom i video smislu! Opet Corona i KDMGNG! Opet novi benger! Vežite se, 23:23 – poručio je Corona, koji se potom zahvalio svima na rođendanskim željama.

Ove vesti publika je primila sa velikim oduševljenjem, posebno jer je album "23" defitivino bio najupečatljiviji u 2021. godini. 

Na albumu se inače nalaze 23 pesme, a isti je podeljen u tri celine – "Ulice", "Hotel" i "Showtime". Prva pesma sa antologije bila je "VVS", a onda su usledile "Legende", "U dimu sa Rimskim", "7 noći", "Balkan", "Geto" sa Estom i Luigijem, "Deja Vu", "Na koži", "Voli voli" i "Stranac" i "Drip drip" sa Devitom.



Ono što je karakteristično jeste da je do sada sve numere objavljivao u 23:23, osim jedne, koju je objavio u sred bela dana, sasvim neočekivano. Corona je ranije otkrio i koju simboliku broj 23 ima za njega:

 ,,23" je moj život, ,,23" je moja priča, ,,23" je još jedno putovanje. ,,23" je 23 spota koji će izaći u periodu od godinu dana svrstanih u tri poglavlja koji najbolje opisuju moj pojam broja ,,23". ,,23" su ulice, hotel i "showtime" – rekao je ranije reper o svom albumu. 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz