Pretraži

„VREME ĆE POKAZATI DA LI JE ON PRAVI“: Indy otvoreno o venčanju i svom izabraniku

Showbiz
0
Photo: Instagram/indy_ara_indira

 Iako je „na ludi kamen" stala iz velike ljubavi, objašnjava kako će vreme tek pokazati da li je on i onaj pravi.



Ne osećam se kao mlada, nevesta, jer sam ja žena u zrelim godinama. Za mene brak nije isti kao u onom periodu kada sam imala 20 godina. Udala sam se za čoveka kog volim, a da li će biti onaj pravi, vreme će pokazati. Nisam bila u venčanici, bila sam u haljini koja je svečana, za ručak povodom venčanja – rekla je Indy u jednoj emisiji.

Svadba se, ističe ona, desila spontano.

Nisam jedva čekala, već mi se desilo. Nisam neko ko je sebe video kao ženu i majku. Ja sam umetnica. Već mi se dogodilo. Ne kačim detalje jer je to nešto intimno i moje. Bilo je čudno, lepo, uzbudljivo, bilo je tu raznih emocija… Taj dan su se naše porodice i upoznale, mislim da je to jako lepo. Zanimljivo je i drugačije, dosta je bilo spontanosti. Ništa se nije radilo za druge, sve je bilo intimno i lepo – poručila je Indy, kojoj papir nikakve promene nije uneo u svakodnevicu.  

Meni to ne menja ništa, papir ili bez papira, isto je. Možda nas drugi drugačije gledaju, a što se nas tiče, samo je jače i veće. Shvatila sam da sreća voli tišinu. Meni je svadba staromodan čin, a i da se razumemo, to je velika obaveza. Ja sam sebično ušla u svoj brak – naglasila je ona.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz