Pretraži

VRELINA DO MAKSIMUMA: Goga Sekulić fotkom u bikiniju zapalila Instagram, komentari pljušte sa svih strana! (FOTO) 

Showbiz
0
Foto: Instagram printscreen/sekulicgoga

Iako neretko putem društvenih mreža sa pratiocima deli detalje iz života, kao i novosti vezane za njenu karijeru, pevačica je ovog puta izazvala veliku pažnju fanova, kada je objavila fotografiju u minijaturnom bikiniju, u kojoj je do izražaja došla njena izvajana figura. 



Naime, Goga je pozirala u dvodelnom kupaćem kostimu koji je istakao njeno bujno poprsje, ravan stomak i uzak struk, a komentari oduševljenih fanova ne prestaju da se nižu.

"Divna", "Lepotice", "Prelepa si u bikiniju", "Prezgodna", "Vrelina do maksimuma", samo su neki od komentara koji su se našli ispod Gogine fotografije. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Goga Sekulić (@sekulicgoga)

 

Podsećamo, Goga se nedavno suočila sa zdravstvenim problemom koji su joj izazvali implanti koje ima u grudima, zbog kojih je trpela jake bolove u leđima, nakon čega se podvrgla operativnom zahvatu.

– Nisam ih mnogo smanjila. Radila sam korekciju grudi, zaista su me bolela leđa, ali mi je pomoglo to zatezanje. Bolje se osećam, meni su sada male, a u principu po broju nisu, nego bolje izgledaju – rekla je pevačica nedavno za Grand. 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz