Pretraži

VRATILI SE IZ AMERIKE: Luna i Marko na šoping potrošili na hiljade evra!

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/Sikter Tube

Pored toga što su obišlči sve znamenitosti ove zemlje, oni su vreme iskoristili i za šoping na koji su potrošili su na hiljade evra.Bivši učesnici rijalitija tokom kupovine su se razdvojili, te je Luna otišla da najbližima kupi poklone, dok je Marko birao stvari za sebe. Ono što je mnoge iznenadilo jeste kada je Đoganijeva pokazala trenerku za koju je dala oko 200 dolara.

  • Kupila sam pet pari gaćica, one su 14 dolara, a kada kupite pet, onda su 33 dolara. Stvarno super akcija. Moja omiljena trenerka,obožavam je, imala sam kao mlađa u nekoliko boja. Sada sam uzela ovu. Gornji deo je 119 dolara, dok je donji 99 dolara. Nije strašno, oko 200 evra. Ove čizme isto ovožavam, cena je 115 dolara. Isto kao i kod nas – rekla je Đoganijeva, dok se Marko nije složio sa njom:
Screenshot: Youtube/Sikter Tube

Screenshot: Youtube/Sikter Tube

 

Uopšte nije tako jeftino kao što sam mislio. Ali, imaju izbor ludilo. Sve mi se sviđa, sve bih kupio i svašta sam kupio – rekao je on.

Luna je potom rekla da je na sebe potrošila 300 dolara, a da je njen suprug na sebe potrošio 3.000 dolara.

Ipak, najviše stvari par je kupio za ćerkicu Miu, što su i pokazali u videu. Prema njihovim rečima, ona je dobila dva kofera garderobe, a kupili su i dosta poklona za ostatak porodice.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz