Pretraži

Voyage za IDJTV otkrio sve o odnosu sa Đinom Džinović (VIDEO)

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/IDJTV™

U poslednje vreme se dosta spekulisalo o izvođačevom odnosu sa Đinom, posebno nakon što su uhvaćeni zajedno na večeri u jednom restoranu u našoj prestonici, a Voyage je sada otkrio šta se zapravo dešava između njih:



Da li su slike iz restorana povod da neko pomisli da smo zajedno? – upitao je najpre on, a zatim dodao da njemu prija da provodi vreme sa influenserkom.

Meni je svaka večera prijala sa njom i sve što zajedno radimo. Ja nemam puno drugarica, zapravo, Đina mi je jedina drugarica – objasnio je Voyage.

Screenshot: Tiktok/

Screenshot: Tiktok/

 

Kao što je već poznato, izvođač poznaje Đinonog bivšeg dečka, fudbalera Andreja Đurića, ali, kako kaže, u periodu dok su oni bili u vezi, sa Đinom nije imao kontakt. 

Nikada ja sa njom nisam imao bilo kakav odnos ili da smo razgovarali dok je ona bila u vezi, niti me je zanimala tad. Što se tiče njenog tadašnjeg momka, mi nismo bili dobri drugari, znamo se samo iz grada. Zapravo sam se sa njom upoznao preko drugih zajedničkih prijatelja – zaključio je on.

Šta je Voyage rekao o svom nastupu na Music Week-u, ali i o Breskvicinoj karijeri, kao i da li bi bivšoj devojci uradio pesmu, saznajte u novom izdanju emisije IDJHOT:

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz