Pretraži

VOYAGE, TEODORA, ZERA…: Poznati nastupi na Music Awards Ceremony (MAC)

Showbiz
0
Screenshot: Instagram/voyage.mp3; Instagram/teodoradzehverovic

Tako, kako je najavljeno, prvog dana će nastupati predstavnici muzičke elite pop, alternativne pop, rock, rap/hip-hop, world music i narodne muzike, dok su nastupi najvećih muzičkih idola trap, drill, balkan drill urban pop i pop-folk muzike rezervisani za drugi dan ceremonije. 



Sada su otkriveni i prvi nastupi – regionalna pop diva Jelena Rozga nastupa prvog dana, dok drugog dana ceremonije, 26. januara, MAC scena pripada Voyage-u, Zeri, Teodori i Crnom Ceraku.

MAC se potrudio da jednaku pažnju posveti svim muzičkim žanrovima, pa tako bitovi koji oblikuju trendove u muzici konačno dobijaju prostor koji zaslužuju i to posebnim danom na ceremoniji, koji je posvećen afirmaciji novih muzičkih talenata.  

Tako će Teodora, Voyage i Crni Cerak, najveće ikone trap i urbane alternativne scene, nastupiti drugog dana ceremonije, 26. januara, kada će, uz najsavremenije audio i vizuelne efekte direktno iz kuhinje Skymusic-a, publici u Štark Areni prirediti nezaboravan show i postaviti nove standarde scenskog nastupa.

Voyage, jednako poznat kako po solo numerama, tako i po brojnim duetima, jedan je od najpopularnijih izvođača, dok Crni Cerak važi za trap senzaciju čiji su mega hitovi „"CC#1", "CC#2", "Dva telefona", "CC#3",“ obeležile ovaj muzički pravac.

Među objavljenim izvođačima našle su se i Zera i Teodora. Popularne pevačice  poznate su po eksplozivnim nastupima za koje se traži karta više i pesmama koje beleže vrtoglave preglede.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz