Pretraži

Voyage progovorio o Baki Prasetu, pa spomenuo zašto ne bi sarađivao sa Klincem (VIDEO)

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/IDJTV™

Nešto što je nezaobilazno kada je u pitanju ova mlada muzička zvezda, jeste drama sa Jutjuberom Bogdanom Ilićem, koji je poznatiji pod pseudonimom Baka Prase. Fanove je zanimalo da li je cela "drama" koja se desila između njih dvojice nameštena. 



Mi se ni sa kim nismo svađali. Mi ni u kakvoj svađi, a ni raspravi nismo učestvovali, tako da to neka bude odgovor – ostao je tajanstven Voyage

Takođe, njegovi fanovi su bili izuzetno radoznali kada su u pitanju budući projekti koje Voyage sprema, te su ga upitali da li bi u budućnosti uradio duet sa Klincem. 

– Pa, ne znam. Mislim da se ne bismo uopšte poklopili muzički. Ne verujem da bih snimao duet sa njim, on je zaista super izvođač, ali trenutno sam samo fokusiran da radim sa Anđelom, jer se to dokazalo kao najbolja kombinacija – bio je iskren on. 

Šta je Mihajlo rekao na pitanja poput: Šta to ima Breskvica, a nemaju druge devojke, na čemu je najviše zahvalan, ali i na mnoga druga pitanja koja su interesovala fanove pogledajte u novom izdanju emisije One On One u nastavku. 

Podsećamo, One On One možete pratiti svake srede u 20 časova samo na IDJTV kanalu.

 

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz