Pretraži

Vojaž provozao skupoceni automobil: Popularni reper se pohvalio besnom mašinom vrednom nekoliko stotina hiljada dolara (FOTO)

Showbiz
0
Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Vojaž nakon naporne letnje turneje vratio se u Beograd, a sa svojim pratiocima na društvenim mrežama je podelio fotku iz jednog luksuznog vozila.

Mihajlo Veruović, poznatiji kao Vojaž, trenutno važi za jednog od najpopularnijih repera sa naših prostora. On je ove godine izbacio svoj album prvenac, a o njegovoj popularnosti svedoči i to što njegov duet sa Cecom „Muškarčina“ i duet sa Bakom Prasetom „VVS“ već mesecima ne silaze sa prva dva mesta trendinga.

Mladi reper je sada uspešno priveo i kraju letnju sezone tokom koje je svakodnevno nastupao po klubovima na primorju. Njemu je društvo pravila i njegova devojka Tamara Kujačić, a par je više puta objavljivao na društvenim mrežama kako uživa u zajedničkim trenucima i odmoru između Mihajlovih nastupa.

Vojaž se sada vratio u Srbiju, što je podelio na svojim društvenim mrežama, ipak to nije ono što je privuklo pažnju njegovih pratilaca, već vozilo koje je on provozao kroz prestonicu.

Naime, on se uslikao za volanom luksuznog brenda automobila „Lamborghini“. Iako nije uslikao o kom se modelu radi, poznato je da se cena ovih kola kreće od 200.000 dolara do čak pola miliona u zavisnosti od modela i opreme.

Foto: Instagram printscreen/voyage.mp3

Da li je reper zaista sebi priuštio ovaj auto nije poznato, kao ni o kom modelu se radi, ali je ova njegova objava definitivno naišla na divljenje fanova.

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz