Pretraži

„Možda je trebalo da se potrudi da opstane“: Član Generacije Zed progovorio o Vojažu i njegovom napuštanju popularnog label-a, pa otkrio šta mu ZAMERA

Showbiz
0

Pre par meseci sve fanove Vojaža iznenadila je vest da je ovaj reper odlučio da se povuče iz Generacije Zed. Sada je o ovoj temi po prvi put progovorio jedan od osnivača popularnog lejbela i otkrio šta se krije iza pozadine ove priče.

U junu ove godine, svi izvođači koji pripadaju Generaciji Zed su izbacili zajednički album, međutim na njemu se nije našla Vojaževa numera. Upravo na promociji albuma je Heni otkrio da ovaj mladi reper ne pripada više njihovoj kući, te da je do razlaza došlo na njegovu inicijativu.

U kasnijim izjavama Mihajlo je priznao da je osećao da više ne pripada njihovom timu, kao i da smatra da se njegova muzika kreće u drugačijem smeru od njihove, te da je doneo odluku za koju smatra da je najbolja za njegovu dalju karijeru.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Voyage (@voyage.mp3)

S obzirom na to da je do ove odluke došlo iznenada, fanovi su mislili da se iza svega krije nešto više, a sada je jedan od osnivača Zeda, Limeni, otkrio još detalja ove priče.

„To je njegova odluka, nije hteo da se slaže sa onim trenutnim što mi izbacujemo sada, nije se tu pronašao. Čuo sam se sa njim taj dan i bio je u principu ‘Ja moram da izađem’, korektno, ne želimo nikoga da držimo, ako se on ne oseća prijatno u tome“, rekao je Limeni u „Voštcastu“, a potom se osvrnuo i na nedavnu Vojaževu izjavu da nikada više ne bi radio sa njima.

„Video sam da je sada nešto pričao da nikada ne bi snimio nešto sa Generacijom Zed u budućnosti. Vidi, svi imamo neke nesporazume i nesuglasice, bitno je preći preko toga, na kraju dana znaš šta je suština. Iako je njegova odluka takva kakva jeste, ja ne mogu da osporim da li je to dobro ili loše. Na kraju dana svako od nas proživljava svet drugačije i svako od nas ima drugačiju perspektivu prema bilo čemu što radi. Da li je trebalo, po mom mišljenju, da se potrudi da opstane? Možda, ali iz njegovog ugla je to sigurno drugačije izgledalo. Ja poštujem svačiju odluku.“

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz