Pretraži

„VOLIMO DECU, A ISTOVREMENO NAS IZLUĐUJU“: Jelena Đoković o izazovima koje roditeljstvo nosi

Showbiz
0
Photo: Instagram/jelenadjokovicndf

Kako kaže, ona uz svoju decu uči da bude pravi roditelj i prilagođava se potrebama svoje dece, a uz to i pravi balans kako da ih izvede na pravi put i uči pravim vrednostima.Jelena je istakla da roditelji mezimcima moraju da postave određene granice, ali da su i oni ponekad sami nesnađeni, ali da se sve to vremenom uči:

Deca nisu razmažena ukoliko imaju jasne granice. Mi kao roditelji smo toliko izgubljeni i nismo dobro snađeni u ovom društvu. Ne umemo da uspostavimo granice. Ne znamo ko smo mi, da bismo pomogli deci. Ne postoji savršen roditelj, niti savršeno dete. Prostoji veliki prostor za učenje. Treba iskreno da govorimo o svemu ovome – navela je ona i dodala:

Nije greh ne znati i pitati i biti zbunjen. To su svakodnevna stanja svih roditelja bez obzira da li on bio bogat ili siromašan. Novac nije to što diktira ko bolje živi u smislu toga da smo mi svi ljudi koji emotivno proživljavamo sve situacije. Mi sada znamo da dete mora emocionalno da se razvije da bi moglo da odgovori na sve društvene izazove pametno. Mi kao roditelji smo prepuni sukobljavajućih emocija. Kao roditelji volimo našu decu, a istovremeno nas izluđuju – rekla je Jelena za "Novu".

Podsećamo, ona i Novak su nedavno proslavili peti rođendan njihove ćerke Tare. Pored nje, oni imaju i sina Stefana.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz