Pretraži

„Volim te doživotno“: Tamara Milutinović danas će izgovoriti sudbonosno „da“ poznatom fudbaleru, mlada podelila prvu sliku u venčanici (FOTO)

Showbiz
1

Pevačica Tamara Milutinović i fudbaler Darko Jevtić će se danas obaviti crkveno venčanje i krstiti ćerkicu, a sada se mlada po prvi put oglasila na svojim društvenim mrežama.

Tamara i Darko su prošle godine izgovorili sudbonosno „da“ na jednom salašu u blizini Novog Sada, na intimnoj ceremoniji u društvu najbližih prijatelja i porodice. Tom prilikom oni su sa javnošću podelili i da očekuju svoje prvo dete, a na ovoj proslavi su i saznali kog pola će biti beba.

Nakon što se Tamara porodila i na svet donela devojčicu Emili, par je otpočeo svoj idilični porodični život. Sada, godinu dana kasnije, oni su odlučili da spoje njihovo crkveno venčanje i krštenje ćerke i naprave veliku proslavu sa svim običajima ovim povodom.

Sve je počelo u pevačicinoj porodičnoj kući u Rušnju, koja je kompletno ukrašena cvećem u rozoj i beloj boji. Mladoženja je došao po mladu u klasičnom crnom odelu, a tom prilikom su ispoštovani svi narodni običaji od kupovine mlade do gađanja jabuke iz puške.

Mlada je izašla iz kuće sa ćerkicom u rukama i zablistala u raskošnoj beloj venčanici šljokicama, cirkonima i biserima.

Nakon što su se proveselili u dvorištu njene porodične kuće, par je krenuo do Hrama Svetog Save u Beogradu, u kom će se obaviti crkveno venčanje i krštenje.

Svatovi su krenuli u koloni dugačkih automobila, a Tamara je podelila selfi nje i supruga iz kola i uputila mu romantičnu poruku „Volim te doživotno“, napisala je ona, a ono što nikom nije promaklo jeste širok osmeh na Darkovom licu koji nije mogao da sakrije sreću.

Foto: Instagram printscreen/tamaramilutinovic

Podsetimo, Tamara je nedavno govoreći o svom venčanju, otkrila da je oduvek maštala o ovom danu, te je iznela koliko joj suprug znači.

„Maštala sam o venčanici kao sve žene ovog sveta. Još uvek zajedno maštamo o tom danu. Ne znam kako će preživeti kad me budu izvodili iz kuće. Ja sam mislila da oni nikad neće biti zadovoljni mojoj izborom. Naravno da su presrećni što je u našu porodicu došao čovek dobrog i velikog srca. U nekom momentu pomislim da ga više vole od mene. Srećna sam što imam takvog čoveka pored sebe“, rekla je ona.

Komentari (1)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz