Pretraži

„VOLIM OVAJ GRAD, ĆEVAPE, SPLAVOVE“: Takmičar iz Austrije zapevao hit našeg narodnog pevača i iznenadio Relju 

News
0
Foto: IDJTV

Harald je članove žirija iznenadio odličnim poznavanjem srpskog jezika, a na samom početku razgovora sa Reljom istakao je da je presrećan što je deo ovog takmičenja. 



– Velika mi je čast da budem ovde, hvala za šansu – rekao je Harald na samom početku.

– Tvoja životna priča je dosta zanimljiva – živiš u Beču, družiš se sa našim ljudima, pa tako znaš srpski – rekao je Relja. 

– Pevam na srpskom, imam puno prijatelja sa ovih prostora. Volim tu muziku, taj stil i hoću da budem najjači crni pevač na celom svetu koji peva na našem – rekao je Harald, na šta je Relja konstatovao da mu je veoma drago što se među nama oseća kao "svoj na svome".

– Volim ovaj grad. Dobar je za "parti", volim balkansku hranu i volim ćevape i pljeskavice, pivo, splavove. Sviđa mi se ovaj grad, istina – ispričao je takmičar, a potom otkrio koju našu muziku najviše sluša:

– Volim tvoje pesme, slušam i Vojaža, Mileta Kitića – rekao je Harald, a ovaj odgovor iznenadio je Relju:

– Opa! Nisam ovo očekivao za kraj – rekao je Relja kroz osmeh, nakon čega je Harald otpevao jedan od Miletovih najvećih hitova "Udara u glavu k'o šampanjac".

– Sigurno si najunikatniji kandidat koji se prijavio i ja se nadam da ćemo imati prilike još da se vidimo – zaključio je Relja. 

https://youtube.com/watch?v=OzUhGTTyPSY%3Fsi%3DKVGIFdV41aJqAIng


 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz News