Pretraži

VOLI VIKTORIJINE ANĐELE: Hari Stajls ponovo uživa u društvu manekenke

Showbiz
0
Foto: Youtube printscreen/Harry Styles

Nakon raskida sa Olivijom Vajld i afere sa supermodelom Emratom, Hari je po svemu sudeći bacio oko na manekenu Kendas Svaponel.



Kendas je poznata kao jedna od najuspešnijih Viktorijinih anđela, a s obzirom na to da bi ona bila sedmi anđeo sa kojim se Hari zabavlja, jasno nam je da pevač ima svoj tip.

Hari je jedan od najvećih muzičkih superzvezdi današnjice pa nije ni čudo što supermodeli stoje u redu za vezu sa njim. On ima istoriju sa Viktorijinim anđelima i do sada je povezivan sa njih šest koje su radile za ovaj brend – otkrio je izvor za Pejdž Siks.

Kendas je jedna od najpoznatijih Anđela i Hari bi bio presrećan kada bi dobio priliku da joj se udvara – dodao je neimenovani izvor.

Podsetimo, Hari je bio povezivan sa modelima Sarom Sampijo, Džordžom Fauler, Kendal Džener, Nadin Leopold, Karom Delavinj i najskorije sa Emili Ratajkovski

Hari je u martu ove godine viđen kako se ljubi u Tokiju sa Emili, u toku njegove turneje, a ovaj poljubac je šokirao javnost jer su njegova bivša i Emrata jako dobre drugarice. Ipak, po svemu sudeći, izgleda da se ovaj odnos nije dalje razvijao, te je najnoviji Harijev predmet interesovanja upravo Kendas.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz