Pretraži

,,VOLI TE MAMA DO NEBA“: Tanja Savić dirljivom porukom čestitala rođendan sinu Maksimu (FOTO)

Showbiz
0
photo:instagram//tanja_savic_private

Tanja je na svom Instagram profilu objavila sliku svojih naslednika Maksima i Đorđa na obali mora sa galebovima i u opisu ostavila dirljivu čestitku povodom njegovog 10. rođendana.

  • Srećan rođendan mom prelepom dečaku. Ovo je prvi dvocifreni broj. Voli te mama do neba. Uskoro smo zajedno – napisala je pevačica.


Savićeva prolazi kroz težak period jer nije videla svoje sinove devet meseci pošto ih je njen suprug Dušan Jovančević odveo u Australiju bez njene dozvole, a utehu pronalazi u svojoj porodici i novoj muzici koju stvara. Ona često sa fanovima na društvenim mrežama podeli svoja osećanja i misli koje je opsedaju otkako je razdvojena od svojih sinova. 

Nakon dužeg perioda borbe da ih ponovo zagrli Tanja je ekskluzivno za IDJTV portal otkrila da je dobila dan za suđenje, 19. februar.

  • Ako sam već ovoliko čekala, sačekaću i još ovoliko, tako da mi to daje još jednu nadu i neku novu dimenziju sreće da će mi se snovi ostvariti i da pravda pobedi, jer živim za pravdu. Pravdoljubiva sam osoba i ne želim nikom, kao ni sebi, da neko pati. Ove stvari koje su mi urađene ja to ne bih nikome uradila. Smatram da svaka majka treba da bude pored svoje dece. Deci je tu i mesto. Ne mogu da kažem da nije mesto pored oca, naravno da jeste, ali niko nema pravo da decu odvaja od majke – iskrena je bila Savićeva.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz