Pretraži

„VOLEO BIH DA DOBIJEM JOŠ JEDNOG SINA“: Darko Lazić progovorio o prinovi

Showbiz
0
Photo: Instagram/darkolazicofficial

Prema pisanju medija, Darko sa izabranicom ovih dana obavlja sve neophodne preglede na jednoj privatnoj klinici da bi se uverili da se plod razvija kako treba.



Za trudnoću su inače saznali slučajno, a izvor blizak pevaču kaže da bi folker voleo da dobije još jednog sina, što je i on potvrdio.

  • Darko i Katarina su na pregledu slučajno saznali da je ona u drugom stanju jer se posle treninga u teretani već nedelju dana žalila na mučnine. Otišli su preventivno kad se javio nagon za povraćanjem. Na kraju se ispostavilo da je u drugom stanju oko mesec dana. Tad im je bilo jasno što više ne može da trenira kao ranije, a ide i do pet puta nedeljno na treninge. Kaću i Darka trenira isti trener, tako da sad pravi trening po kom će moći da održava liniju, ali bez forsiranja – kaže izvor blizak Laziću.

Pripadnici sedme sile su stupili u kontakt sa Lazićem, koji je rekao da će uskoro da otkrije šta se dešava sa trudnoćom.

  • Kaća nije tip devojke kojoj prija popularnost. Ona nije iz tog sveta, poznajemo se više od 10 godina i ima svoj posao. Ne zanimaju je slava i napisi u novinama – rekao je on prvo i dodao:

  • Voleo bih da dobijem još jednog ku*onju – zaključio je Darko.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz