Pretraži

„VOLEO BIH DA BUDEM BOLJI ZBOG NEKOGA“: Wajz objasnio kakvu vezu želi (FOTO)

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/IDJVideos.TV

Niame, Wajz je na društvenoj mreži Instagram odlučio da se zbliži sa svojim obožavaocima, te ih je pozvao da ga upitaju šta god žele i tako saznaju nešto više o njemu.



Između ostalog, publiku je zanimao i ljubavni život mladog repera, a jedno od pitanja je glasilo šta je za njega drava veza, odnosno kako ona treba da izgleda, na šta je takmičar imao vrlo zanimljiv odgovor.

Screenshot: Instagram/wajzara

Screenshot: Instagram/wajzara

 

  • Voleo bih o ovome da diskutujem do sutra. Ali ukratko, meni je veza jedina i prava kada prihvataš sve mane svog partnera i pored svega toga radite na tome da budete bolji zajedno kao ljudi, ali i na svim poljima sa strane – glasio je njegov odgovor.

 Kako je poznato da je Luka dosledan svom stilu – rep muzici, što je u IDJShow-u i dokazao, fanovi su ga upitali da li je takav i u ljubavi ili bi "dopustio da se zbog nekog promeni".

Screenshot: Instagram/wajzara

Screenshot: Instagram/wajzara

 

Ovo je veoma ozbiljno i odgovorio bih generalno sad, ne smao za muziku… A to je da bih ja voleo da se poboljšam zarad nekoga ili čak nečega, znači ne promena radi promene, nego čista evolucija – objasnio je Mudrinić.

Inače, već neko vreme se spekuliše da između njega i takmičarke Mahrine ima nešto više od prijateljstva, a tim povodom se oglasila i pevačica, koja je otkrila svoj emotivni status.

– Nemam dečka iskreno, a nema ni on mene. Fokus mi je na karijeri tako da ne razmišljam u tom smeru, ali nikad se ne zna šta donosi dan, a šta noć – istakla je ona juče na Instagram storiju.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz