Pretraži

,,VOLELA BIH DA TO DOŽIVIM JOŠ PAR PUTA“: Luna Đogani ekskluzivno za IDJTV o majčinstvu

Showbiz
0
Photo:IDJTV
  • Drago mi je da je ekskluzivno na IDJTV-u, mnogo mi je falilo sve ovo. Hvala Bogu da pričam o nekim lepim stvarima, tako i treba da bude, nadam se da će biti još – počela je ona.

Luna je otkrila da je prošlo dve nedelje otkako je postala majka, pa je progovorila o tome kako se oseća.

  • Svaki dan me pitaju ljudi kakav je osećaj, to je nešto što ne može da se opiše. Najlepši mogući osećaj koji postoji. Uvek kada sam slušala ranije moju mamu i druge majke koje govore o tom osećaju, bilo je da razumem, ali ne mogu da shvatim to dok ne doživim. I sada kažem da stvarno ne može da se zna dok se ne doživi – rekla je ona i dodala:

  • Ta ljubav, ta svemirska ljubav i osećaj kada držiš svoju bebu na sebi i gledaš je. To je tvoje biće, nešto što ne može da se opiše i što bih volela da doživim još sigurno par puta.Budući da je prošlo malo vremena od porođaja, Đoganijeva je otkrila da li je postala svesna da su ona i Marko roditelji, ali i da li su se privikli na novuulogu u životu.

  • Postala sam majka, imam dete i sad je to tako do kraja života. Što kaže moja mama sad ću da se brinem ceo život. To je sada prioritet. Prvih nekoliko dana je bilo mnogo teže i mnogo sam više bila uplašena dok se nisam navikla. Imala sam strah da mi ne padne. To su razna pitanja i odgovori u glavi, pogotovo kada si umoran i nenaspavan, kada si u tome prvi put.

Luna je podelila sa nama i da li imaju pomoć oko bebe.

  • Marko i ja izbegavamo da pozovemo nekoga da nam pomogne, iako uvek možemo da pozovemo. Hteli smo nekako sami da to radimo i naučimo. Dolazi nam jedna žena babica, što se tiče pupka, kupanja i tako toga. To nam je objasnila i naučila nas – kazala je.

U novom izdanju emisije "IDJHOT" večeras od 20 sati vas osim Luninog ekskluzivnog intervjua, čekaju i druge priče o UkiQ, Marlonu Brutalu i Foxu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by IDJTV (@idjtv.official)

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz