Pretraži

„VOLELA BIH DA SNIMIM DUET SA NIKOLIJOM“: Breskvica o planovima u muzičkoj karijeri (VIDEO)

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/IDJTV

Nakon što je započela svoju solo karijeru, Breskvica gotovo svakog mesec aobraduje publiku novom pesmom, koje za kratko vreme postanu pravi hitovi.



Naša ekipa našla se na snimanju njenog novog spota, kada je Breskvica za IDJHOT oktirla kakvu pesmu priprema za svoju publiku:

Nove pesme će biti ono što publika očekuje da čuje od mene, s obzirom na to da je da ima etno momenat. Videla sam da ih dosta vole u "Leptiru", pa smo odlučili da nešto napravimo u tom fazonu i nešto što je malo komercijalnije – rekla je ona.

Kako je njena karijera itekako praćena i da publika obožava njenu muziku, upitali smo je i da li če fanove obradovati albumom.

Bilo je nešto u planu, ali će se moćda naredne godine realizovati. Sada imam dosta singlova – istakla je Breskvica i otkrila sa kojom pevačicom sa naše scene bi volela da sarađuje:

Volela bih sa Nikolijom – poručila je pevačica.

Pogledajte novo izdanje IDJHOT-a i saznajte da li će Breskvica uskoro napraviti veliki koncert za beogradsku publiku, sa kime snima duete i šta je još otkrila o svom prvom albumu:

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz