Pretraži

„VOLELA BIH DA ME VIDITE U BELOM“: Edita progovorila o svom dečku

Showbiz
0
Photo: Instagram/editaaradinovic

Kada je njen privatni život u pitanju, on redovno intrigira javnost, posebno kada je reč o pevačicinom emotivnom statusu.



Ona je sada otkrila d aje već neko vrmee u vezi, te da je njen izabranik, kako kaže, "najbolji lik na svetu" koji je ispunjava i inspiriše.

  • Najbolji lik na svetu, ne mogu to da opišem i ne može da stane u jedan intervju, srčano bih govorila o tome, a trudim se da budem dama. Volela bih da me vidite u belom, imam dosta želja, prvenstveno da smo živi i zdravi, da i dalje radim muziku punim srcem – istakla je pevačica, koja se još uvek nije pojavila u javnosti sa momkom, vešto skrivajući privatnost.

Edita je prema svemu sudeći veoma zaljubljena, ali kako tvrdi, postoje određene stvari preko kojih ne bi prešla ni jednom dečku.

Screenshot: Instagram/editaaradinovic

Screenshot: Instagram/editaaradinovic

 

Ima dosta toga, prevara, dvojni život, velike laži, znamo šta su bele, a šta crne laži. Svašta sam naučila iz prethodnih veza, nisam ogorčena kada pomislim na ljubav, pa da sada imam potrebu da pljujem po muškarcima – napomenula je ona.

Edita je inače snimila duet sa Džordžijem koji je pre dva dana izašao u javnost i odmah osvojio publiku, a Aradinovićeva ističe da se njenom partneru posebno dopao ovaj spoj izvošača.

  • Odlepio je na pesmu kada je čuo, zna je već tri godine, ali kada je čuo sa Džorždijem, rekao je da će biti evergrin – istakla je ona.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz