Pretraži

„VOLELA BIH DA JE MOJA PORODICA NA OKUPU“: Jelena Đoković poslala emotivnu poruku za Božić

Showbiz
0
Photo: Instagram/jelenadjokovicndf

Jelena je na svom Instagram profilu svima čestitala Božić uz fotografiju na kojoj se grli sa mužem.

Tom prilikom ona se osvrnula na aktuelnu situaciju u kojoj je trenutno Novak.

Screenshot: Instagram/jelenadjokovicndf

Screenshot: Instagram/jelenadjokovicndf

– Srećan Božić svima koji ga danas slave! Mir Božiji! Želim da svi budu zdravi, srećni, sigurni i zajedno sa porodicama. Volela bih da je moja porodica danas na okupu, ali uteha mi je da smo barem zdravi. I mi ćemo rasti iz ovog iskustva – napisala je supruga tenisera i potom se zahvalila svima koji su u ovim teškim trenucima uz Đokovića.

– Hvala vam dragi ljudi širom sveta što koristite svoj glas da pošaljete ljubav i podršku mom suprugu. Duboko udahnem da se smirim i nađem zahvalnost (i razumevanje) za sve što se sada dešava. Jedini zakon koji svi treba da poštujemo bez obzira gde se nalazimo je Ljubav i poštovanje drugih ljudi. Ljubav i praštanje nikada nisu greška, već moćna sila.



Podsećamo, Đoković je pre dva dana stigao u Melburn, nakon čega su australijske vlasti su odlučile da ga deportuju. Ubrzo su ga smestili u migrantski hotel, a bio je čak i u aerodromskom pritvoru.

Inače, Australijan open je Novaku dao medicinsko izuzeće koje je, kako je trebalo, da omogući teniseru ulazak u tu zemlju bez strogih mera. Međutim, vlasti Viktorije istu nisu uvažili zbog papiroloških problema, te je odlučeno da Đoković bude deportovan.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz