Pretraži

„VOLELA BIH DA IMAM VIKENDICU SA PUNO DECE I KUČIĆA“: Milica Todorović otkrila svoje želje

Showbiz
0
Photo: Instagram/milicatodorovicofficial

Međutim, pevačica ističe da i sada rado posećuje rodni Kruševac, a voli i da ode na selo, te da joj prija da se skloni od gradske buke.Nažalost, danas živimo u brzom vremenu gde su glavni gradovi centar svih zbivanja i istina je da smo se otuđili od prirode. Žao mi je zbog toga. Kad god mogu, odem kod svojih u Kruševac ili u selo. Obožavam prirodu i životinje. To me smiruje i nekako vraća u onaj period kada sam uživala u svim čarima detinjstva – rekla je Milica i dodala: 

Volela bih da jedan period godišnje mogu da provedem u nekoj kućici, bez interneta usred šume. Recimo na Tari, ona još uvek nije toliko izgrađena planina. Ima predivne staze za pešačenje, hladnije je nego u gradu i zaista je drugačiji vazduh – istakla je pevačica.

Photo: Instagram/milicatodorovicofficial

Photo: Instagram/milicatodorovicofficial

 

Todorovićeva napominje da nije od onih koji voli život u centru grada, te otkriva da kada osnuje porodicu želi da živi na periferiji Beograda gde će imati svoju kuću i dvorište.

Volela bih da imam vikendicu na obronku Beograda ili kuću sa velikim dvorištem zbog dece i kučića. A ako bude dovoljno veliko, možda i da se zasadi neko drvo jabuka, trešanja, krušaka… I volela bih da mi dvorište ima raznoliko cveće, što šarenije – kroz osmeh zamišlja Milica i dodaje:

Zapravo, ljudima koji se bave javnim poslom beg u prirodu i jeste najveći lek jer ste sami sa sobom i svojim mislima. Uživate u šetnji, prirodi. Znam dosta mojih kolega koji trče na Košutnjaku, šetaju na Adi – kazala je ona za Blic.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz