Pretraži

„VOLELA BIH DA ČUJE MOJU PESMU“: Konstrakta uputila ove reči Megan Markl

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/s

Evrovizijsko takmičenje, koje se ove godine održava u Torinu, počinje večeras, a Konstrakta će nastapati tokom druge polufinalne večeri, 12. maja.



Ona će pevati na srpskom jeziku, osim delova na latinskom, što se dešava prvi put u istoriji Evrovizije, a njeni stihovi već sada se pevaju širom Evrope.

Strancima je posebno zanimljiv sam refren pesme, ali i uvodni deo gde ona spominje Megan Markl, a Ana je sada poručila da bi volela da njenu pesmu čuje i pomenuta vojvotkinja.

Screenshot: Youtube/Zemlja Gruva

Screenshot: Youtube/Zemlja Gruva

 

  • Megan Markl ovde nije toliko važna, ali ona je predstavnik svih onih ljudi u medijima na koje smo fokusirani. Još me nije kontaktirala, ali bih volela da to čuje! Ovo je pesma o atmosferi u kojoj živimo, koja je zdravlje stavila kao najveću vrednost – rekla je Konstrakta i dodala da je pesma o zdravlju, jer je to naša najveća vrednost.

– Mislim da nastup ima veliki uticaj, posebno kada se zaroni u tekst. Imamo i titlove s vremena na vreme, tako da će se publika, nadamo se, povezati – poručila je ona, koja je inače zajedno sa delegacijama svih zemalja prošetala tirkiznim tepihom, i to u veoma neobičnoj kombinaciji koja neodoljivo podseća na onu koju je Megan nosila 2019. povodom Dana Komonvelta u Vestminsterskoj opatiji.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz