Pretraži

Vojaževa devojka pokazala skriveni detalj na telu, ali i nepogrešivi modni ukus: Samo jedan odevni komad na njoj vredi 900 evra, a sve ga poznate dame obožavaju (FOTO)

Showbiz
0
Foto:Printscreen/Instagram:tamarakujacic

Tamara Kujačić, devojka popularnog izvođača Vojaža, još od prošlog leta od kako je reper javno otkrio njihovu vezu ne prestaje da privlači veliku pažnju javnosti.

Tamara često putem društvenih mreža deli zanimljive detalje iz svog života, a osim njene lepote i izvajanog tela, mnogi su uočili i da poseduje nepogrešiv ukus za modu.

Naime, pored izvajane figure u njenoj najnovijoj objavi na Instagramu, mnogima je zapao za oko skupoceni kupaći kostim svetski poznatog brenda.

Tamara je, naime, na sebi imala Diorov kupaći kostim koji ističe njenu savršenu figuru, a mnogima je za oko zapao i njen pirsing na pupku koji do sada nije pokazivala.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ♡ TAMARA KUJACIC (@tamarakujacic)

Na zvaničnom sajtu Diora gornji deo ovog kupaćeg kostima je 450 evra dok je donji 420, što znači da je Tamara za komplet izdvojila čak 870 evra.

Pored Tamare i mnoge influenserke su vlasnice ovog popularnog odevnog komada. Očigledno je da poznate dame vole brendirane kupaće kostime velikih svetskih brendova.

U nizu fotografija na njenom Instagramu mogla se videti i fotografija sa Vojažem, a sudeći po lokaciji koju je Tamara ostavila, ona i Mihajlo su trenutno na odmoru u Crnoj Gori, gde provode tople dane provode.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz